Skip to content

Recensies

Wat zeggen klanten?

Onze klanten zijn onze helden. Zij hebben ons het vertrouwen gegeven om hun
verhaal, hun boodschap, in beeld te brengen. Met de lancering van hun video’s
hebben we mogen laten zien dat we grenzen kunnen verleggen. En dat we daarin zo
creatief mogelijk willen denken. Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is
vooruitgang; samenwerken is succes!

"Dani is een pro en communiceert erg duidelijk. Video's maken zit hem in de vingers. Deze vent heeft er zeker oog voor!"
Clarence Milas
Oprichter - The Circle Ink
"Dani en ik hebben een aantal videoprojecten samen mogen werken. Dit is heel erg goed bevallen omdat Dani professioneel te werk gaat. Hij denkt mee om uiteindelijk de wens van de klant te kunnen overtreffen. Tot slot communiceert Dani erg goed en levert werk op tijd aan. Tot de volgende!"
Mahdi Nasrallah
Eigenaar - Creative Shots
"Dani heeft vanaf het begin tot het eind een professionele indruk gemaak en had een duidelijke visie bij de foto's en aftermovie. Dani toonde op de dag van het event een leuke indruk naar de gasten en durfde foto's te schieten, wat ik bij een fotograaf essentieel vind. De aftermovie is een parel geworden en heeft voor veel views gezorgd. Ik beveel Dani bij iedereen aan!"
Martijn van der Heijden
DJ - Le Frini
"De samenwerking met Dani was top en ook de communicatie verliep heel erg vlot. De beelden en video waren van top kwaliteit en wij zijn er nog steeds blij mee."
Roshon & Lisa
Verlovings video - 27.12.2020
"Wij hebben de samenwerking met Dani als bijzonder fijn ervaren. Dani is een zeer professionele videograaf met oog voor detail. Hij weet de bijzondere momenten haarfijn vast te leggen en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Dankzij Dani hebben we er voor kunnen zorgen dat onze buitenlandse vrienden en familie een klein beetje bij onze grote dag waren. Dankjewel, Dani!"
Joshua & Estate
Trouwfilm - 23.07.2021
“Voor onze bruiloft wilden we graag een video van de mooiste en meest bijzondere momenten. Dani dacht goed mee over de opzet en heeft onze verwachtingen overtroffen. Dankjewel Dani!”
Marloes & Florian
Trouwfilm - 11.09.2020
"Vorig jaar heeft Dani voor onze studio een prachtig promotie film gemaakt. Hij heeft de studio laten zien precies zoals het is en daarmee de essentie van wat wij graag uitstralen voelbaar gemaakt! Samenwerken met Dani is heel fijn, hij is professioneel, snapt wat je wil en overlegt totdat alles duidelijk is. Het eind product mag er zijn! Ik raad iedereen aan met met Dani te werken."
Natascha Wolfs-Weinert
Eigenares - Yogastudio Namasté
"Gedurende het afgelopen jaar hebben wij samengewerkt met Dani Koks, waarbij hij maandelijks voor ons een thema video heeft gemaakt. Het team van Patisserie de Rouw ervaart de samenwerking met Dani als erg prettig. Zijn manier van werken zorgt er voor dat hij het productieproces tijdens het filmen niet verstoort. Dit wordt zeer gewaardeerd."
Doris & Arthur de Rouw
Eigenaren - Patisserie de Rouw
Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad met Dani. Hij is erg creatief, komt zelf met goede ideeën en probeert er echt altijd iets moois van te maken door overal zijn eigen draai aan te geven. Hij beschikt over alle professionele apparatuur om jouw bedrijf of product eruit te laten springen. Wij hebben meerdere video’s door Dani laten maken voor verschillende bedrijven en zijn daar zeer tevreden over. Daarnaast werkt Dani erg snel en zijn eventuele aanpassingen zo geregeld. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe jouw beelden eruit komen te zien, maar ik zou zeker aanraden om je door Dani hierin te laten adviseren. Hij heeft hiervoor de creativiteit en ervaring. Wij hopen in de toekomst op meer samenwerkingen en toffe video’s!
Annefleur van Osta
van Osta groep